14 Mart 2014 Cuma

uzaktayken corcianaz' ın güncesi 30 ekim 2012 salı

İyi Biten Hikaye...
30 EKİM SALI GÜNCESİ


     Sözümüz ağız tadıyla geçti teyzemin ameliyatı da öyle geçsin üzülmiyelim inşşAllah deyip salı günü tuttuk hastanenin yolunu. Benle kardeşim hastaneye gititğimizde teyzemin testleri yapılmış artık ameliyata alınmak için bekliyordu. İğne yapılmasını istemediği için son ana kadar konuştuk buz gibi olmuş ayaklarına kardeşimle masaj yaptık. Ve olabilecek en yüksek moralle büyük bir kalabalık onu ameliyata uğurladık .
    O, ameliyata girdikten sonra bizim ameliyathanenin kapısında sıkıntılı sürecimiz başladı...belirsizlik ne olacağını bilememek ...doğru telafuzu çaresizlik...o anda sadece Allah tan medet ummak....ve tüm bu karmaşık duygular içerisinde hayattan yeni yeni dersler almamıza sebep oldu bu hastalıkta....
    Ve...felç riski barındıran bu ameliyat teker teker uzun geldi herbirimize...Bizim umutsuzca bekleyişimizi gören doktorlar arada bize bilgi verdiler umut verici...vee en nihayteinde güzel haber geldiii :)) Teyzemin omuriliğinde bulunan kitle birazda kemikle beraber alınmış beklenilen gibi kötü bir yerde olmadığı için ve doktorun ikinci cümleside felç olmadı oldu...tabi bu sözlerle beraber sevinç gözyaşları dökülmeye başladı bu seferde hepimizin gözlerinden :))
    O an ne kadar şükretsek az gelir sözünün doğruluğunu bir kez daha yaşadım tüm iliklerimde...
Tıpkı kötü başlayan ama iyi biten bir hikaye gibi yaşadık bu olayıda...

Hiç yorum yok: