27 Mart 2008 Perşembe

Haydi New York Konsere :)

Daha önce bilgisini verdiğim gibi dün Tolgahan Çoğulu ‘ nun yönettiği “ ANADOLU HALK EZGİLERİNİN KLASİK GİTARLA ÇALINMASI” konulu seminerdeydik ismek ihtisas sınıfları olarak. Sufizm’ den sonra en eğlenceli seminerdi diyebilirim.(Gerçi sufizmin kafamda oluşturduğu ve çözümünü zamana bıraktuğım soru işaretleri halen var ama;) Güzel örnekler dinledik ayrıca. Ama konunun ayrıntılarına daha sonra girip kafama takılan bazı şeyleride araştırdıktan sonra anektodları paylaşmak istiyorum. Birde seminer videoya alındı.Artık nete atarlarsa burda da paylaşırım inş.Allah;)

Sabah kahvaltımı yaparken dünkü seminerde Gülden ile takıldığımız armoni konusu için google abladan yardım alırken rastladığım bu etkinlikliği paylaşmak istedim.
Öyle ya hep haydi İstanbul konsere demek olmaz dimi :D Bu seferde haydi New York konsere :)

Gitarist Cem Duruöz, 4 Mayıs 2008, Pazar günü New York'ta, Carnegie Hall, Weill Recital Hall'de bir gitar resitali verecek.

.
Gitarist Cem Duruöz, New York'ta 4 Mayıs 2008, Pazar günü Carnegie Hall, Weill Recital Hall'de bir gitar resitali verecek.

Tutti Music'in organize ettiği gecede programda, Duruöz'ün Batum, Yüksek Yüksek Tepelere, Haydar gibi kendi türkü düzenlemeleri ve Sultaniyegâh Sirto, Nihavend Longa gibi Osmanlı döneminde bestelenmiş Türk musikisi seçkileri yer alıyor. Saat 20:30'da başlayacak konserin diğer bölümünde ise dinleyicilere Türkiye'den enstantaneler sunacak şekilde belirlenmiş, yeni bestelenmiş Türk şarkıları bulunuyor. Konserde Duruöz'e Koray Sazlı, Ceyhun Şaklar, Erdem Helvacıoğlu, Bekir Küçükay ve Gilbert Biberian eşlik edecek.

Biletleri, 28 ve 32 dolardan satılacak konser hakkında detaylı bilgi için
tıklayın. .

Hiç yorum yok: