9 Nisan 2014 Çarşamba

Nar tanesi nur tanesi anne babasının bir tanesii : )


          Bu gün bebişimizin 18. haftası doldu. Yaşadığım kramplar, tuzdan olduğunu tahmin ettiğimiz şişmiş gözler ve üstüne birde kum dökme derken biraz sıkıntılı geçirsekte şu son üç dört günü sonunun güzel bişeye bağlanacağını düşünmek bu sıkıntıları katlanılır kılıyor. Ama bu sıkıntıları yaşarken bazen göz yaşlarına yenik düşebiliyor insan ve bu durumda eşine en yakınlarına büyük iş düşüyor. Dün bu sıkıntılardan dolayı sabah gözyaşlarımı tutamazken eşimde bana bu sıkıntıların geçici olduğunu , sonunun tıpkı tatlı yeğenim tıntırış ( bu ismi biz taktık ona : ) gibi bir bebek olacağını düşünmemi telkin ederek beni rahatlatmaya çalıştı.Bazı gerçekleri bilsekte bu gibi durumlarda iyi geliyor galiba sevdiklerimizin desteğiyle bazı şeyleri duymak. U.Can mecburen işe gidince öğlene doğru annem ve babam geldiler yanıma. Biraz uzanmak, biraz sohpet, biraz telkin derken onlarda bana iyi geldiler. Gerçekten insan zor zamanlarda sevdiklerini yanında istiyor. Akşamda beni u.cana devir teslim yapıp gittiler.İyi ki varlar…

 Eveet.. bu sıkıntılar dışında bebişin  ilk hareketini bekliyoruz heyecanla ama henüz bi ses yok. Bazen u.canla bazı sesleri falan bişeye benzetiyoruz ama bizim bebişin  henüz pek kıpırdamaya niyeti yok galiba :) )  Neyse biz azimle bekliyoruz. Ve bu c.tesi bir aksilik olmazsa cinsiyetini öğrenme ihtimalimiz çok yüksek : D  Eğer öğrenemezsek sanırım bizden çok çevremiz hayal kırıklığına uğrayacak : ) Beni her gören mütemadiyeen :D ne zaman doktora gidiyosunuz ne zaman belli olucak diye soruyor . Geçen sefer öğrenemediğimizi söylediğimde benden çok hayal kırıklığına uğramışlardı : )

Ama tabi ki ille de kız yada erkek olsun dememeli , cinsiyeti ne olursa olsun herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması ;) : )

Hiç yorum yok: