19 Aralık 2007 Çarşamba

KLASİK KEMENÇE DİNLEMEYE NE DERSİNİZ;)


Klasik kemençe ses kayıtları kemenceviler.com sitesinden;)


AHENK 2 KONSER KAYDIklasik-kemençe Ahenk 2 konser kaydı 1klasik-kemençe Ahenk 2 konser kaydı 2.

İHSAN ÖZGEN MAHUR ESER (Rauf Yekta)klasik-kemençe İhsan Özgen Mahur Eser.

NECDET YAŞAR ENSEMBLE (kemençevi Hasan Esen)klasik-kemençe Necdet Yaşar Ensemble.

İHSAN ÖZGEN MAHUR TAKSİMklasik-kemençe İhsan Özgen Mahur Taksim.

HASAN ESEN HÜZZAM TAKSİMklasik-kemençe Hasan Esen Hüzzam Taksim.

DERYA TÜRKAN (Ahenk 2 albümü için yapılmış,daha sonra albüme koymaktan vazgeçilmiş olan nikriz taksim)klasik-kemençe Derya Türkan Nikriz Taksim.

İHSAN ÖZGEN (İhsan Özgen kendisini ve k.kemençeyi tanıtıyor.Sonrasında icra ettiği eserler var.Söyleşi arasında Ruşen F.Kam hakkında bilgilerde veriliyor.)klasik-kemençe İhsan Özgen'i tanıtma programı.

DERYA TÜRKAN-ÜMİT MUTLU BERGAMA ZEYBEĞİklasik-kemençe Bergama Zeybeği.

ŞENER DİNÇER NİHAVENT ZEYBEKklasik-kemençe Nihavent Zeybek.

DERYA TÜRKAN NİHAVENT TAKSİM (Altınoluk Alaeddin Yavaşça konserden kayıt)klasik-kemençe NihaventTaksim (açılan sayfada üzerinde "download this file" yazan mavi butonuna tıklayınız ).

FURKAN BİLGİ - MEHMET EMİN BİTMEZ- AHMET TOZ(ney) -TURGUT ÖZÜFLER(kanun)klasik-kemençe Hicazkar Peşrev(açılan sayfada altta bulunan büyük download linkine tıklayıp bekleyiniz.)

klasik-kemençe Uşşak Peşrev. ŞENER DİNÇER (Santur isimli albümden Batum isimli eser)

klasik-kemençe Batum (açılan sayfada altta bulunan saniyelerin bitmesini bekleyip, download linkine tıklayınız) .

DERYA TÜRKAN SABA ZEYBEK (Girit'teki konserden kayıt) klasik-kemençe Saba Zeybek (açılan sayfada altta bulunan büyük download linkine tıklayıp bekleyiniz.). DERYA TÜRKAN PESENDİDE TAKSİM (Taksim Emrah Tuncer tarafından gönderilmiştir.Kendisine teşekkür ederim.) klasik-kemençe Pesendide Taksim (açılan sayfada altta bulunan büyük download linkine tıklayıp bekleyiniz.).

NAZMİ ÖZALP TAKSİMklasik kemençe Nihavent Taksim.

EMRE ERDAL MAHUR TAKSİM-SAZ SEMAİSİklasik kemence Mahur Taksim klasiik kemence Mahur Saz Semaisi.

FURKAN BİLGİ - MURAT TOKAÇ _ 2 (OYUN ATÖLYESİ )klasik-kemence-tanbur Düğün Evinde Hüseyni Saz Eseri klasik-kemence-tanbur Nikriz Saz Semaisi Refik Fersan.

EMRE ERDAL - HÜZZAM TAKSİMklasik_kemençe İndirmek için tıklayınız için tıklayınız .

ONBİRLİ ÜSKÜP HALK DANSI (Kemençevi_Emrah Tuncel)klasik_kemençe İndirmek için tıklayınız için tıklayınız .

EMRE APAYDIN - HİCAZ TAKSİMklasik-kemence Hicaz taksim için tıklayınız .

FURKAN BİLGİ - MURAT TOKAÇ (OYUN ATÖLYESİ ) (daha önce bir karışıklıktan dolayı CRR konserleri adıyla yayınlanmıştı.Yanlışlık düzeltildi.Özür dilerim.)klasikkemence-tanbur Şedaraban Peşrev indirmek için tıklayınızklasikkemence-tanbur Nihavent Longa indirmek için tıklayınız .

İHSAN ÖZGEN SABA VE BESTENİGAR TAKSİMLERİİhsan Özgen'in Klasik-kemençe Saba taksimini indirmek için tıklayınız İhsan Özgen'in Klasik-kemence Bestenigar taksimini indirmek için tıklayınız . PHAEDON SİNİS-kendi sitesinden alınan ses kayıtları(bu kaynağa sayın Ebed Gümüşel sayesinde ulaşılmıştır. Kendisine teşekkür ederim)

Phaedon Sinis klasik_kemence muhayyer taksim ve ısfahan saz semaisi indirmek için tıklayınız (açılan sayfada linklere sağ tıklayıp "hedefi farklı kaydet " şeklinde indiriniz.). FURKAN BİLGİ (Bu güzel taksimleri bizimle paylaştığı için kendisine kemenceviler.com adına teşekkür ederim)klasik-kemence Usak_taksim.mp3.html (açılan sayfada linke sağ tıklayıp "hedefi farklı kaydet " şeklinde indiriniz.)

klasik-kemençe Şedaraban geçkili taksim (açılan sayfada linke sağ tıklayıp "hedefi farklı kaydet " şeklinde indiriniz.). ALEKO BACANOSklasik-kemence Aleko Bacanos1 indirmek için tıklayınız (açılan sayfada linklere sağ tıklayıp "hedefi farklı kaydet " şeklinde indiriniz.)klasik-kemence Aleko Bacanos2 indirmek için tıklayınız .

PARAŞKO - Saz Eseri klasik kemençe Paraşko 1 adet mp3 indirmek için tıklayınız (açılan sayfada altta bulunan büyük download linkine tıklayıp bekleyiniz.). HASAN ESEN - Eserler ve taksim (Hasan Esen hocama siteye yardımlarından dolayı teşekkür ederim)klasik kemence Üç eser ve bir taksim indirmek için tıklayınız (açılan sayfada linklere sağ tıklayıp "hedefi farklı kaydet " şeklinde indiriniz.).

ŞENER DİNÇER - K.Kemençe ile eşlik (Dünya Müzikleri Albümü/İran Anonim Eser)(K.Kemençe-Şener Dinçer,Ney-Yavuz Akalın,Santur-Ümit Mutlu,Perküsion-Berkant Çakıcı)klasik kemençe Şener Dinçer / Iran_Enstrumental.mp3.html (6mb) (açılan sayfada linke sağ tıklayıp "hedefi farklı kaydet " şeklinde indiriniz.).

İHSAN ÖZGEN - HASAN ESEN ATİNA KONSERLERİ 3klasik kemence Atina-konserleri-3 indirmek için tıklayınız (32mb) (açılan sayfada linke sağ tıklayıp "hedefi farklı kaydet " şeklinde indiriniz.).

İHSAN ÖZGEN - HASAN ESEN ATİNA KONSERLERİ 2klasik kemençe Atina konserleri 2 adet mp3indirmek için tıklayınız (açılan sayfada linke sağ tıklayıp "hedefi farklı kaydet " şeklinde indiriniz.).

İHSAN ÖZGEN - HASAN ESEN ATİNA KONSERLERİ 1(1989 yunanistan kanallarından çekim) (Tanbur:N.Gülses,Kanun:E.Deran,Ud:M.Torun,Ney:Ö.Erdoğdular-S.Özçimi,Kudüm:H.Ungay,Bendir:F.Zülfikar)klasik kemenceAtina1-1.mp3.html (13mb) (açılan sayfada 10 sn bekleyiniz.İndirmeniz için mp3 önünüze gelecektir.)klasik-kemençe Atina 1-2.mp3.html (11mb) klasik kemence Atina 1-3.mp3.html (5mb)klasik kemençe Atina 1-4.mp3.html (12 mb)


. DERYA TÜRKAN VE YAVUZ AKALIN KONSERİ SES KAYITLARI klasikkemence Derya Türkan ve Yavuz Akalın konseri 3 adet mp3indirmek için tıklayınız (açılan sayfada linklere sağ tıklayıp "hedefi farklı kaydet " şeklinde indiriniz.)(Konserin sonundaki bir bölüm daha sonra eklenecektir. Bu bölümleri çektikten sonra herhangi bir mp3 birleştirme programı kullanarak birleştirebilirsiniz). DERYA TÜRKAN ÖZEL KAYIT(Derya Türkan Hocam'ın bana hediye ettiği, TRT İstanbul Radyosunda doldurulmuş olan kasette Tahir Buselik,Suzidil ve Bestenigar makamları arasında geçki yapılmış , iki ayrı taksim bulunmakta.Bu linkten ilk taksimi indirebilirsiniz.ikinci taksimi daha sonra yayınlayacağım)klasik kemence İndirmek için tıklayın (13 mb) (açılan sayfada 10 sn bekleyiniz.İndirmeniz için mp3 önünüze gelecektir.)
.

MURAT AYDEMİR-DERYA TÜRKAN Konser Ses kayıtları (Cemal Reşit Rey)klasik kemence Derya Türkan ve Murat Aydemir konser kayıtları 1-2 (açılan sayfada linklere sağ tıklayıp "hedefi farklı kaydet " şeklinde indiriniz.)klasik kemence Derya Türkan ve Murat Aydemir konser kayıtları 3-4 NOT:Bazı ses kayıtları ".rar"sıkıştırma formatı ile sıkıştırılmıştır.Winrar programı ile açabilirsiniz.Winrar programını indirmek için tıklatınız
kemenceviler@gmail.com

küçük bi öneri;) ben indirdiğimde downloadu tıkladım ve biraz beklettikten sonra karşıma
Your download should begin shortly.If it does not, try Download file now gibi bir yazı çıktı...ordaki downlod file now u da tıklayınca indirmeye başladı;)

Hiç yorum yok: