27 Mayıs 2014 Salı

bahar geldi, içimiz bahar oldu...


    ....bahar geldi içimizde bahar oldu : ) Balkonumdan aşağıyı izleyince sokaktaki ağaçların kokuları baharı içime işletiyor adeta... Güzel , ümitli mevsim bahar : ) Gerçi iki gündür havanın sıcaklığı birazda hamilelikten kaynaklandığı için beni bunalttı ama yine de tiril tiril giyinip ayağıma terliklerimi giyip çıkmak güzel bir duygu : ) Gerçi tedbir amaçlı henüz terliklerimi giymedim ama böyle devam ederse hafta sonuna doğru herkesle beraber bende giymeye başlarım artık : )
     Gerçi terlik güzelde giyicek bişeyler bulmak zor :D  bütün yazlıkları eledim ve artık oğluşumla çoğuna girememe sorunu yaşadığımı gördüm. Sanırım artık nerdeyse 25.haftamızı tamamlıycak olmamızdan üzerime uyan bir şeyler bulmak oldukça zorlaştı. Demek ki neymiş...hiç sevmesemde alışveriş zamanıymış :D   Tabii çok abartmadan ;) Çünkü bu kıyafetleri çok fazla giyme şansım olmuycak. Büyük ihtimal oğluşumuzu elimize aldıktan sonra  dal gibi olacağım içiin :p :D

20 Mayıs 2014 Salı

acı, düğün dernek....işte hayat...

 Soma ' da yaşanan acı felaket hepimizi yasa boğdu :( Dilerim gerekli önlemler alınıp , hakedenler cezalandırılır da bir daha böyle bir felaketle karşı karşıya gelmeyiz.
Ülkemizde hal böyleyken bir yandan da yaşam devam ediyor. Birileri hayatını kaybederken bir yerlerde yeni bebekler dünyaya gelmeye devam ediyor, düğünler dernekler kuruluyor. Hayatın kanunu bu galiba...
  Ve bunlardan bir tanesi de kuzenimin düğünüydü. C.Tesi günü u.can dan dolayı bir koşturmayla kendimizi eminönünde düğünün yapılacağı yatta bulduk. Gitmeden önce herkes kötü olursun falan dediği için biraz endişelendiysem de sonra olumlu düşün olumlu olsun dedim ve düğüne gittik :) Beni deniz tutmazdı ve o günde tutmadı. Eğlenceli, güzel bir düğün oldu. Kuzenlerle görüşme fırsatı bulduk, iki bin beş yüz poz resim çekildiiik :) Hele ki benim gibi deniz meraklısı biri için u.canla güvertede deniz manzaralı içtiğimiz çay ilaç gibi geldi : ) Ağız tadıyla düğünümüzü bitirdik çiftimizi de evlerine gönderdiiik :)

Bunlarda birbirimizden fırsat bulduğumuzda çektiğimiz bir kaç manzara karesi ;)

 

8 Mayıs 2014 Perşembe

Seçtiğim parçalar : )

Bu hafta sonu marmaraparka her gittiğimde muhakkak uğramadan geçemediğim the company mağazasından beğendiğim iki parça : ) Özellikle askılıklı demir hanım kızımıza bayıldııım :)
 
saatlerde özellikle çocuk odaları için çok şeker :) Tabi renkli , sevimli bir oturma odasında da gayet güzel durur ;) :)

2 Mayıs 2014 Cuma

yağmur ve arındırdıkları...

Bu sabah caddeler yıkanmış yağmur sonrası bir sabahta  servis bekledim : ) Ve servisi beklerken yanında beklediğim ağaçlar ıslanmış gözüme daha bi güzel gözüktü sanki. Yağmur arındırdığındanmıdır bilinmez dokunduğu her şeye biraz güzellik katıyor sanki. Tıpkı bu ağaçlarda olduğu gibi ;)